Pelaajauutisia

JHT avaa kauden 2023-24 sopimusuutiset. 

Puolustukseen jatkosopimuksilla kiinnitetään Niklas Murto ja Eetu Onikki. Niklas Murto tulee olemaan iso palanen puolustuksessa ensi kaudella. Onhan hän molemmilla JHT kausilla noussut tärkeään rooliin varsinkin kevään ratkaisupeleissä. Eetu Onikki pelasi hyvän debyyttikauden miestensarjoihin, joten nousujohteiset otteet lupaa hyvää myös tulevaan. 

Mika Siipola - " Todella tärkeät jatkosopimukset. Näin saatiin myös joukkueen rakennustyö käyntiin hyvissä ajoin. Tämä luotettava kaksikko tulee olemaan iso osa joukkuetta sekä jäällä, että sen ulkopuolella. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan jämäkkää vahvaa alakertaa."

Niklas Murto toteaa jatkosopimuksesta- "Helppo päätös jatkaa Kalajoella. Kolmas kausi toden sanoo, ja lähdetään kirkastamaan kahden viime kevään hopea!"

Eetu Onikki millaisia tuntemuksia ensimmäinen JHT kausi nostaa pintaa ja millä mielin jatkat Kalajoella? - "Hieno nousujohteinen kausi oli ja hitsauduttiin joukkueena hyvin yhteen ja kyllähän se vieläkin harmittaa kuinka pienestä kirkkain mitali jäi kiinni, mutta ei auta kun lähtee sitä kirkastamaan. Karsinnoissa näytettiin kuinka kova taistelutahto jengillä oli. Kyllä on huikeeta jatkaa JHT paidassa, ei tarvinnu kyllä sekuntiakaan miettiä jatkaako Kalajoella. Tässä kesäreenit aloteltu jo, ja lujaa mennään, että ens kaudella ollaan kovassa iskussa."

Hyökkäykseen liittyy uusina mielenkiintoisina kasvoina, IPK U20 joukkueesta Niko Lång ja Waltteri Salo. Molemmilta löytyy vahvat tehot nuorten sarjoista, joten mukava nähdä miten pojat tulee miesten peleihin mukaan. Kaksikon myötä saadaan myös nuorta johtajuutta joukkueeseen, kun molemmat ovat toimineet kapteenina IPK U20 joukkueessa viime vuosina. 

Mika Siipola - "Hienoa saada eteenpäin pyrkiviä nuoria nälkäisä miehiä joukkueeseen, niille löytyy aina käyttöä. Uskon että kaksikko tulee tekemään tuhoa myös JHT paidassa ja tuottamaan vielä paljon iloa Pirkonsuon Pyhätössä"

Niko Lång; Mistä kotoisin, millainen pelitausta ja millä mielin nyt Kalajoelle? - "Iisalmelainen 21-vuotias hyökkääjä. Jääkiekkoa pelannut koko ikäni IPK:ssa. Pelaajatyyppinä oon monipuolinen ja kiekkotaitava maalintekijä. Maisemanvaihdos Iisalmesta tekee ihan hyvää tähän väliin. Kalajoki olikin itselleni se ykköspaikka tulla. Tavoitteet ensi kaudelle pelata hyvä, ja ehjä kausi sekä menestyä joukkueena." 

Waltteri Salo; Mistä kotoisin, millainen pelitausta ja millä mielin nyt Kalajoelle? - " Olen 21v Jyväskylästä kotoisin. Laukaassa kiekko uran aloittanut, jonka jälkeen sitten Jyväskylään Jypin ja Diskoksen junioripolun kautta Iisalmeen IPK A junnuihin, jossa viimeiset kolme kautta. 
Todella innoissani ja odottavaisena tulossa Kalajoelle. Odotan innolla tulevaa kautta ja että pääsee pukemaan JHT paidan päälle. Junkkareista olen kuullut pelkkää hyvää seurasta, että faneista, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana.
Pelaajana olen suoraviivainen, työteliäs ja monipuolinen joka omaa hyvän laukauksen. Tavoitteena on ottaa seuraava steppi uralla miesten peleihin kokonaan ennakkoluulottomasti ja tietenkin auttaa omalla työnteolla joukkuetta menestymään pitkälle ja päätyyn asti.
Nähdään hallilla ja toivottavasti saadaan väkeä halli täyteen jo syksyllä!"

JHT Forever!

 
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

24.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

30.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Haukat

06.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs LeKi

13.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Sapko

Viimeisimmät ottelut

23.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

16.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
Muik Hockey vs JHT  7 - 3

15.09.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Raahe-Kiekko  3 - 2

09.09.2023 klo 16:00
Harjoitusottelu
Laser HT vs JHT  1 - 4