Nokia

9 - 4  (2-2, 5-2, 2-0)

Suomi-sarja

Pyry pöllytti tylyt 9-4 lukemat JHT verkkoon ( 2-2, 5-2, 2-0 )
JHT on ensi erässä aloitteellinen ja hallitsee kiekkoa. Pyry kuitenkin aloittaa maalinteon pelin viidennellä minuutilla. Milan Davidek tasoittaa pelin ylivoimalla ajassa 11.49. Syöttäjinä osumassa Heikki Klemetti ja Juho Takkula. Pyry siirtyy pian jälleen johtoon. Erän lopulla Iiro Ojala ohjaa Riku Tohilan lämärin ylänurkkaan ja tauko tilanteeksi 2-2. Toisen erän alku on synkkä. Pyry tekee kaksi osumaa minuutissa. JHT valmennus käyttää aikalisän tässä vaihessa herätelläkseen joukkueen taistelemaan voitosta. Tämä tuokin hetkellisen hurmion JHT mihistöön. Milan Davidekin ja Juho Takkulan osumilla peli punnerretaan tasoihin. Syöttäjinä osumiin Niko Hämäläinen Juho Ratilainen ja Klemetin veljekset Heikki ja Tommi. Erän loppu on Pyryn ilotulitusta ja JHT on pakotettu maalivahdin vaihtoonkin. Pää arkkitehtinä kypärätempulla, kukupa muukaa kuin Ville Lehtonen. Kolmanteen erään lukemissa 7-4. Kolmas erä luvattoman sekavaa yrittämistä, josta Pyry rankaisee vielä kahdella helpolla osumalla. Loppulukemat 9-4 eivät kyllä vierailijaa mairittele. JHT maalissa Ratilainen 23 torjuntaa ja Ville Viskari 16 torjuntaa. Tältä reissulta ei saa puhtaita papereita muut kuin bussikuski. JHT pelit jatkuu ensiviikonloppuna etelän kiertueella Hollola Järvenpää suunnalla.