Jyväskylä

3 - 7  (0-1, 2-3, 1-3)

Suomi-sarja

VOITOSTA TOISEEN?????
JHT jatkaa voittokulkuaan Riemun kustannuksella, ottelu päättyi tylyihin 3-7 lukemiin?????????
Kumpikaan joukkue ei ollut aivan parhaimmillaan. Riemulla näkyi selkeästi eilinen kova paikallisderby tekemisessä ja JHT:n kokoonpanon kapeus alkoi myös näkyä tekemisessä, varsinkin kun Iiro Ojala passitettiin koppiin toisen erän alkuminuuteilla päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena.
Ensimmäinen erä oli tunnustelevaa, kunnes läpimurtokauttaan pelaava JHT-kasvatti Veikka Kärjä rikkoi kuparisen pirteästi pelaavan Oskari Tauriaisen alustuksesta. Toinen erä alkoikin ryminällä, kun Iiro Ojala rymisteli itsensä pukukopin puolelle. Pitkä 5 minuutin alivoima alkoi pirteästi, sillä JHT kapteeni Jere Espo tiputti "apinan niskasta" ujuttamalla kiekon verkkoon läpiajosta. Riemu kavensi kuitenkin vielä aivan ylivoiman loppuhetkillä. Lopulta toiselle erätauolle mentiin 2-4 tilanteessa, maalintekijöinä Davidek ja Rindell. Kolmas erä meni selkeästi JHT:n komennossa, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä.