12.02.2023 klo 16:00
Jyväskylä

2 - 6  (1-2, 0-1, 1-3)

Suomi-sarja

JHT namutteli Jyväskylässä Riemulla sunnuntai päivän ratoksi loppulukemin 2-6 erät 1-2, 0-1 ja 1-3

Tänään ei aivan parasta tarvinnut JHT nipun Jyväskylässä esittää. JHT oli sopivan tehokas ja omassa päässä riittävän tarkka. Tehopisteillä mässäili nyt kakkoskentän tehomiehet. Pörssikärkeen jälleen palannut Jarno Palola 0+4, Santeri Salminen 1+2 ja Ville Kivimäki 1+1

Maalinteon aloitti Eetu Kukka ajassa 8.59 syöttäjinä Niklas Murto ja illan tehomies Jarno Palola. Riemu tasoitti tilanteen harmittavasti viivasta tulleella vedolla. Erän loppuun Jarno Palola, Ville Kivimäki syötteli ja Santeri Salminen niittasi kuvion päätteeksi tauko numerot 1-2.

Toinen erä mentiin sopuisasti kiekotellen erän lopulle saakka. Janne Pirttimäki nousi ajassa 39.29 puolustajan tontilta ja päätti lyödä riparit sisään. Osumaa alustivat jälleen Jarno Palola ja Santeri Salminen, jotka pyörittelivat Riemu puolustusta välillä ihan mielinmäärin.

Kolmannessa erässä JHT karkaa lopullisesti kun ensin Iiro Hietakangas osuu, Niklas Murron ja Teemu Lappalaisen syötöstä. Viidennen osuman survoo maalinedestä ylivoimalla Stevie O Connor, osumaan ei merkitä syöttäjiä. Pienen harhasyötön seurauksena Riemu kaventaa tilannetta, mutta sen kummempaa sekään ei sitten aiheuta. Tokihan siinä vielä on Riemulla pakollinen yritys ilman maalivahtia, joka kyllä kostautuu kun Ville Kivimäki karkaa pistämään kiekon tyhjiin. Syöttäjät jo tutut Jarno Palola ja Santeri Salminen, joista riemun puolustajat näkevät vielä painajaisia pitkään. JHT maalilla Kalle Jukkola selvisi iltapuhteesta 24 torjunnalla ja torjuntaprosentin ollessa 92,31.

JHT jatkaa sarjassa nyt toisena 51 pisteellä. Pyry näyttä karanneen jo runkosarjan voittoon, mutta muista sijoituksista käydään vielä kovaa kamppailua. Jarno Palola saalisti tänään mukavat pisteet ja nousi jälleen pörssikärkeen tehoin 19+31 = 50 Iiro Hietakangas on pörssissä sijalla seitsemän tehoilla 9+26 = 35 Mukavasti asemiaan on myös kohennelleet, sijoille 13 ja 14 Niko Himmanen tehot 15+14 = 29 ja Santeri Salminen 14+15 = 29

JHT tarjoilee jälleen ensi viikolla lisää viihdettä kun pelit jatkuvat Pirkonsuon Pyhätössä. Vastaan luistelee aina niin mukavan vaikeat vastustajat Seinäjoen S-Kiekko sekä Kaarinan HCIK