Kotka

3 - 1  (1-0, 0-1, 2-0)

Suomi-sarja

JHT tehoton Kotkassa

JHT kärsi harmittavan tappion Kotkassa Titaanien vieraana. Kotijoukkue karkasi kolmannessa erässä lopulta 3-1 voittoon. Erälukemat 1-0, 0-1 ja 2-0.
Ensimmäinen erä mennään varsin vauhdikkaasti päästä päähän, vaikka molemmat joukkueet ovat joutuneet lähtemään hieman vajaamiehisellä kokoonpanolla otteluun. JHT:n vakio kokoonpanosta poissa tänään erinäisten loukkaantumisten seurauksena kuusi pelaajaa. Koko viikon kovasta yrityksestä hankkia uusia vahvistuksia tai lainapelaajia ei onnistanut. Ainut apu joukkueeseen oli Tampereen KooVeen U20 joukkueesta saapunut Kevin Reinsalu, joka suoriutuikin hienosti läpi ottelun. Ensimmäisessä erässä JHT maalissa Eetu Uotinen pitää kotijoukkueen lähentelyt kurissa, yhtä läpiajoa lukuun ottamatta. JHT puolustuksen törmäillessä keskialueella Titaanien Leevi Laine karkaa ja sivaltaa avausosuman.
Toinen erä on todella rikkonainen jota Junkkari miehet hallitsevat mielin määrin. Jarno Palola juoniikin tasoitus osuman ajassa 30,53 Niklas Murron vapauttavasta syötöstä. Titaani maalilla myös oivan pelin pelannut kokenut Niko Tammi piti kotijoukkuetta pystyssä, JHT pyörittäessä peliä. Tuomarilinja oli erittäin tiukka ja erässä vihelletään peräti kahdeksan pikkukakkosta, molemmille neljä.
Kolmanteen erään tiukassa tasatilanteessa. JHT:lle tarjolla ensin ratkaisua ylivoimalla mutta hyvistä yrityksistä huolimatta Titaanit alivoimamiehitys kestää. Voittomaalin iskee JHT puolustuksen nenänedestä Eppu Oksanen, vain kuusi sekuntia Titaani jäähyn päättymisen jälkeen. Tiukka tuomarilinja jatkuu ja molemmat joukkueet pääsevät vielä hakemaan omaa ratkaisua ylivoimalla. JHT ei onnistu ylivoimalla eikä ilman maalivahtia. Loppulukemat naulaa ylivoimalla epäonnisen purkukiekon katkaisun jälkeen, vielä viimekaudella JHT:ssa esiintynyt taituri Santeri Salminen.
Päävalmentaja Mirko Friman mitä ajatuksia harmittavan tappion jälkeen?
Vähän turhan varovasti lähdettiin ensimmäiseen erään. Toisessa erässä saatiin enemmän liikettä ja kamppailua ja sitä kautta pelistä kiinni. Maalipaikkoja luotiin riittävästi ja voitto olisi ollut otettavissa mutta sorruttiin tehottomuuteen maalintekotilanteissa.