Turku

7 - 3  (2-1, 2-0, 3-2)

Mestis Karsintasarja

TUTO TYLY ISÄNTÄ
JHT:n potku ei riittänyt Turussa, TuTo korjasi pisteet rutiinilla todella aneemisellakin pelillä lukemin 7-3 erät 2-1, 2-0 ja 3-2.
JHT aloitti tuttuun tyyliin ennakkoluulottomasti, kun kotijoukkue vielä ihmettili sarjanousua havittelen oudon vierailijan oivakkaita hyökkäyksiä. Erän puolivälin jälkee kotijoukkue sai ensimmäisen pitkän pyörityksen JHT päätyyn, jonka seurauksena kihauttikin avaus osuman putken alle. Avauserässä Tuton toinen osuma syntyi sitten kliinisellä viimeistelyllä kahdenmiehen ylivoimalla. Erän loppuun Goldowski laukoo lupauksia nostattavan avausosuman. Erätauolle kotijoukkuetta mairittelevissa lukemissa 2-1.
Toiseen erään tuttuun tyyliin Mestis joukkueen valmennus saa piiskattua lisää puhtia miehistöönsä. Kotijoukkueen rynnistyksesta parasta puhtia.vie erän edetessä pelikurin puute tyhmien jäähyjen muodossa. Jäähyilyssä kunnostautuu myös Mikke Levo joka yhä esittää ihan käsittämättömia sikailuja kaukalossa, jotka Turun tutut tuomarit katsovat suurimmaksi osaksi läpisormien. Toisen erän loppuun Tuto iskee kaksi todella halpaa maalia ja siirtyy toiselle erätauolle turvallisen tuntuisessa 4-1 johdossa.
Kolmas erä ei ala takaa ajon kannalta kovinkaan suotuisasti kun Tuto iskee karmaisevan omanpään kiekon menetyksen seurauksena jo lukemat 5-1. Tuto leipoo erässä vielä kaksi ylivoima osumaa, toki JHT pystyy vastaamaan myös kahdella osumalla. Takkula kaunistelee lukemia 5-2 osumalla ja Goldowski ylivoimalla 7-3 loppulukemat.