Viikko käyntiin pelaajauutisilla

Joukkue täydentyy pikkuhiljaa ja runkoa saadaan kasaan. Nyt jatkosopimuksia solmittiin hyökkäyspään tehomiesten Jani Nurkkalan ja Iiro Hietakankaan kanssa, sekä puolustukseen kiinnitettiin Jyväskylän suunnalta uusi tuttavuus Leevi Viljanen. Näiden uusien sopimuksien myötä tilanne näyttää joukkueen muodostumisen kannalta ihan hyvältä, kun puolustukseen sekä hyökkäykseen on kiinnitettynä viisi miestä. Pelaajamarkkinat käy todella kuumina tällä hetkellä ja kovia vahvistuksia haetaan kaikkiin sarjan joukkueisiin. Tulevasta kaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen. 

Mika Siipola - " Todella tärkeät jatkosopimukset saatiin kun Jani ja Iiro päätti jatkaa JHT paidassa. Molemmilla on hyvä kausi takana ja iso rooli joukkueessa niin hyvä saada jatkoa tähän. Leevi Viljanen tuo tarvittavaa leveyttä pakistoon ja häneltä odotetaan ennakkoluulottomia otteita."    


Jani Nurkkala kommentoi jatkosopimusta - "Päättyneen kauden jälkeen oli huomattavasti helpompi päätös jatkaa vielä ensikaudelle mitä edelliskauden jälkeen. Valitettavasti viime kausikaan ei sitä palkintoa tuonut meille vaikka hyvin lähelle taas päästiinkin. Ilo mielin lähdetään jälleen tavoittelemaan sitä kaikkein kirkkainta ja joukkueen rakennus on huomattavasti paremmalla mallilla kuin viime kauden alussa. Jatketaan syksyllä Pirkonsuolla siitä mihin jäätiin oli mahtavaa pelata kun meitä noin hieno yleisö tukee! Tervetuloa peleihin siis ensi kaudellakin!"

Iiro Hietakangas mitä jäi käteen viimekaudesta ja millä mielin uuteen? - "Viimekausi oli hieno nousujohteinen kausi mutta se kirkkain jäi puuttumaan ja sitä lähdetään nyt uudella innolla tavoittelee. Jatkosopimus oli aika helppo loppujenlopuksi hyväksyä kun seurallakin oli halua jatkaa sopimusta. Hyvillä mielin alkaa valmistautuminen toista JHT kautta kohti ja lähetään kirkastamaan viimekauden hopeaa."

 

Leevi Viljanen Mistä kotoisin, millainen pelitausta ja mitä mietteitä tulevasta? - " Jyväskylästä kotoisin oleva 21- vuotias puolustaja. Jypin junnuputkea aina B junioreihin saakka, jonka jälkeen yksi kausi Diskos U20 joukkueessa ja sen jälkeen viimeiset kolme vuotta Iisalmessa. Pelaajana olen työteliäs ja periksiantamaton pakki. Hyvillä mielin Kalajoelle, kuullut paljon hyvää organisaatiosta ja kaupungista. Odotan innolla kauden alkua ja tavoitteena kehittyä pelaajana ja tietysti menestyä joukkueena aina pitkälle kevääseen. 

Kannattajille terveisiä ja hyvää kesää, syksyllä nähdään hallilla. " 

 

< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

24.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

30.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Haukat

06.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs LeKi

13.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Sapko

Viimeisimmät ottelut

23.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

16.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
Muik Hockey vs JHT  7 - 3

15.09.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Raahe-Kiekko  3 - 2

09.09.2023 klo 16:00
Harjoitusottelu
Laser HT vs JHT  1 - 4