Lapua

5 - 3  (2-0, 2-2, 1-1)

Suomi-sarja

JHT koki karvaan tappion Lapualla, loppulukemin 5-3 erät 2-0, 2-2 ja 1-1.
Vieraspeleihin täytyy alkaa jo kaivaa uutta ryhtiä muutoin play off viiva vain karkaa. Ottelun alkua leimaa hermostuneet otteet, onhan molemmilla joukkueilla varsin vaihteleva alkukausi. JHT saa luotua muutamat hyvät maalipaikat, mutta kotijoukkue iskee ensimmäisen. Todella tärkeä avausosuma luo vielä lisää uskoa lapualaisnippuun ja näin se iskeekin vielä toisen erän loppuun. Erätauolle siirrytään kaikkien ihmetykseksi Virkiän 2-0 johdossa.
Toiseen erään Junkkarimiehet kaivaa taistelutahtonsa esiin ja tasoittaa pelin ennen erän puoltaväliä. Ensin Samuli Yliniva napauttaa ylivoimalla kiekon ylähyllylle varsin mallikkaan syöttökuvion päätteeksi. Konsta Jääskeläinen ja Tatu Pulkkinen toimii Virkiän puolustuksen hassuttelijoina. Tasoituksen survoo maalinedestä Stevie O Connor, syöttöpisteen osumaan kirjauttavat ensimmäisen pelinsä tälle kautta pelannut Taneli Lappalainen ja Emmet Powell. Kotijoukkue sortuu toisessa erässä lukuisiin jäähyihin mutta tätä tilaisuutta ei JHT pysty hyödyntämään kuin kerran. Toiselle erätauolle mennään kuitenkin taas kotijoukkueen kahdenmaalin johdossa, kun se osuu ensin aloitusvoiton jälkeen ja sitten vielä vastahyökkäyksestä.
Kolmannessa erässä JHT hakee raivoisasti lisäosumia mutta Virkiän puolustus kestää. Lopussa ylivoimalla ilman maalivahtia pelannut JHT kaunistelee loppulukemat 5-3, toki Jani Nurkkalan laukoma kolmas maali ajassa 59.17 on enää pelkkää kosmetiikkaa. Stevie O Connor ja Ville Kivimäki alustavat ylivoima osumaa.
JHT maalilla Eetu Uotinen urakoi 17+12+14= 43 torjuntaa. Ensiviikonloppuna JHT vieraspelit jatkuvat Nokialla Pyryn vieraana ja Lempäälässä vastaan asettuu LeKi.